menu

Menu

menu

Close

Kruiden-1
Kruiden-1

Geniet van TOP-kwaliteit

PUUR is onderdeel van Familiepark TOP Totaal Vredeoord. U kent TOP Totaal misschien als bouwer van vakantie- en mantelzorgwoningen met een bijzonder hoge kwaliteit. Ook voor restaurant PUUR vormt TOP-kwaliteit de belangrijkste waarde. Dat merkt u aan de servicegerichtheid van onze medewerkers en ziet u terug in ons sfeervolle interieur. Maar belangrijker nog: u proeft het! De keukenbrigade van PUUR bereidt iedere dag weer de meest smakelijke gerechten met de beste ingrediënten. Geniet!

Bij TOP Totaal geloven we in een wereld waarin we respectvol met elkaar en met de natuur omgaan. Die Christelijke normen en waarden vormen de basis bij alles wat we doen. Eerlijkheid, naastenliefde en vertrouwen zijn daarbij belangrijke pijlers.

Inmiddels bestaat TOP Totaal al meer dan 25 jaar. Naast het bouwen van recreatievilla’s en mantelzorgwoningen, richten we ons ook op het herinrichten van recreatieparken. Familiepark TOP Totaal Vredeoord is daar een goed voorbeeld van. Onze gasten ervaren hier een mooie totaalbeleving. Restaurant PUUR is opgezet om de gasten ook op culinair gebied in de watten te leggen.

shape img

Genieten van goed eten

meet image meet image

PUUR is dan ook een kwaliteitsrestaurant waar genieten van goed eten op de voorgrond staat. Gasten van het familiepark, maar ook omwonenden en toeristen, zijn van harte welkom rond borreltijd en natuurlijk in de avond. Ons team staat klaar om u te verwennen met de lekkerste hapjes en drankjes.

Dit is PUUR
meet image meet image

    Krijg de lekkerste acties in je email

    PUUR nieuwsgierig naar wat er speelt in ons restaurant? Abonneer u op onze nieuwsbrief; dan houden we u op de hoogte!