menu

Menu

menu

Close

Kruiden-1
Image

PUUR verslavend

Pas op: een bezoek aan PUUR is verslavend! Voor u het weet bent u gewend geraakt aan de hoge kwaliteit van het eten, de gastvrijheid van ons team en de sfeervolle ambiance in het restaurant. Gelukkig mag u altijd terugkomen. Reserveren is dan wel een goed idee; onze kring van vaste gasten breidt snel uit!

We werken samen met topleveranciers; het liefst uit de directe omgeving. Biologische producten hebben de voorkeur, want die hebben meer smaak en zijn beter voor het milieu. Ons biologische vlees komt bijvoorbeeld van Farm Fields, een boerderij/slagerij uit Wekerom. Hier hebben de dieren een goed leven gehad. Het vlees heeft het Verantwoord Boeren-keurmerk met 4 sterren (dierenwelzijn, herkomst, milieu en kringloop) en is ook nog eens een erkend streekproduct.

shape img

Puur is verre van standaard

meet image meet image

Ook werken we graag met seizoenproducten. Die zijn verser, gezonder en smaakvoller. Een ander voordeel van koken volgens de seizoenen: het is afwisselend. Van fris, licht lentegroen via rijpe, zomerse zoetheid naar aardse najaarssmaken en winterse stoofpotten. Eigenlijk is elk jaargetijde om te smullen!

meet image meet image
Kruiden-3

Natuurlijk heeft PUUR ook een fraaie wijncollectie

Voor ieder menu is er een passend wijnarrangement. Maar u kunt natuurlijk ook een van onze andere wijnen proberen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Bekijk onze wijnkaart
images
images

Altijd welkom

PUUR verwelkomt u graag voor een gezellige borrel of een exclusief diner. Dat wordt puur genieten! En wilt u een keer met een groter gezelschap komen eten, feesten of vergaderen? Ook dan ontvangen we u met open armen.

    Krijg de lekkerste acties in je email

    PUUR nieuwsgierig naar wat er speelt in ons restaurant? Abonneer u op onze nieuwsbrief; dan houden we u op de hoogte!